WordPress 2.5

Ik heb net de blog van Tim en Lies upgegrade naar versie 2.5. Groot was mijn verbazing dan ook hoe het adminpanel aangepast was (ze hebben trouwens ook hun site aangepast) . Veel lichter en intuïtiever voor de beginnende blogger, maar wat aanpassen voor de mensen die het gewoon zijn.

Mijn eigen blog zal nog even moeten wachten met upgraden, aangezien voor K2 blijkbaar nog wat probleempjes gemeld zijn. Ondertussen zal ik het “A new version of WordPress is available! Please update now.”-berichtje maar negeren.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als blog

5 reacties

  1. Ik heb de nieuwste versie ondertussen een paar dagen (je bent een early adopter of je bent het niet) en ben er best tevreden over. Vooral de nieuwe stijl en multimedia-invoegmogelijkheden zijn geweldig.

    Van het K2 theme zou er ondertussen al een compatibele nightly built te vinden zijn. Als je de weblog update, maak je hem dan ook even 100% Nederlandstalig? :)

  2. De nightly builds installeer ik liever niet voor mijn blog. Voor software doe ik het wel, maar ik neem liever niet teveel risico om alles te verliezen.
    Het 100% Nederlandstalig maken…tja, dat zal er misschien ooit wel van komen, maar voor het moment toch wel niet… :p

  3. Ik kan tot dan nog wel even tegen die paar Engelse woordjes. :)
    Excuses trouwens voor mijn kemel van een typefout, “nightly” built moet uiteraard “nightly build” zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *