Wedstrijdje

Zo tussenin alle postjes en foto’s die elkaar opvolgen over onze Amerika reis ben ik eens benieuwd wie dit allemaal volgt.

Bij deze lanceren we dus een wedstrijdje: laat een berichtje achter onderaan, en van alle comments zal een onschuldige kinderhand (Lucas :p) er volledig willekeurig eentje uitnemen. De winnaar krijgt van ons een souveniertje mee. :)

Het is dus niet veel werk, gewoon even je naam, mailadres en een tekstje invullen. Mocht je niet weten welk tekstje je moet invullen mag je altijd vermelden wat je het mooiste vond tot nog toe. Iedereen is welkom!

20 reacties

 1. Awel se, dien foto met die nep haai vond ik wel leuk :)
  Nen klassieker onder de places to visit, maar toch nen toffe!

 2. Krijgt de 1ste die commentaar geeft ook een prijs?!
  Natuurlijk volgen we jullie route – het commentaar geven we wel alleen onder ons tot nu toe. Maar het is zeker allemaal even impressionant, vooral alles wat met natuur te maken heeft zoals de parken en de Grand Canyon. Nog een goede reis verder en groetjes vanuit Dentergem

 3. Hey!

  Jullie zijn toch zo creatief. Maar ik speel mee :d Marieke ging mij wel al een mooie schelp meebrengen. Dat was al eerder afgesproken :-)

  Groetjes

 4. Hey,

  het is heel leuk om jullie avonturen te lezen en de mooie foto’s te bekijken. Het ziet er daar echt een prachtige streek uit, vooral de natuurparken lijken me adembenemend. Ik hoop ook ooit eens naar daar te kunnen gaan! Geniet er nog van!!!

  Groetjes,
  Stein Naert

 5. hoi hoi!! ik volg op de voet :p
  als je in Florida bent moet je eens zegge hoe het weer daar ongeveer is. Wil volgend jaar ook Florida doen, maar ben nog de beste periode aant zoeken :)

 6. Oh super een wedstrijdje! Benieuwd of Lucas zijn kinderhand wel onschuldig is, hehe. Bodie vond ik super! Greetz

 7. Hey Pieter,

  Echt super schone foto’s, geeft mij goesting om volgend jaar naar de states te gaan :)
  Geniet er nog van!

  Loic

 8. En dat moet ik allemaal missen volgend jaar..had er toch graag gaan studeren, maar swat..laat ons hopen dat er nog dergelijke kansen komen!

 9. Leuke actie zo’n wedstrijdje! Je reportages over je vakantie zijn trouwens super! Maakt thuisblijvers een beetje jaloers. ;-)

 10. We lezen regelmatig jullie reisverslagen.Het is de moeite waard.
  De foto‘s zijn indrukwekkend.
  Ik vind de foto van de three brothers voor de Three Sisters heel mooi.
  Geniet verder van de reis!

 11. Hehe, ik kom weer op het goeie moment se… Ik was mijn feedlist kwijt en ik was het nu net weer aan het vullen. Deze mag niet ontbreken ;-)
  Ik ben weer een paar uren zoet met je schrijfsels. Het ziet er naar uit dat jullie je daar amuseren.
  Have fun!

 12. ’t was leuk om weer even met jullie te skypen.
  Aan Simon en Lucas wensen we een behouden terugreis toe (tot donderdag!) en aan Marieke en Pieter een mooie voortzetting van de reis in een ander stukje Amerika (blijven bloggen!). En in tussentijd niet te veel centen laten in de NewYorkNewYorks, Venetians en andere CircusCircussen van Las Vegas, hé!

  P&M

 13. Hopelijk niet te laat. Ik heb nog even bijgelezen voor ik aan het werk begin. Spectaculair! Geniet er nog van!

  Simon

 14. Ziet er een meer dan toffe reis uit. Door de reisverslagen alleen al krijg je goesting om zelf zo’n reis te ondernemen… Als het kadootje de ster van Michael Jackson is, i am all yourse… Veel plezier nog,
  Tom

 15. Yeeepse,

  Het ziet er allemaal massa’s mooi uit, voornamelijk de landschappen!! Meer dan de moeite waard, lijkt het me. Moest ik winnen heb ik als kadotip de handtekening van Britney Spears..

  Greeetz en veel plezier nog!!
  Tein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *