Wedstrijdje -update

Na het eerste wedstrijdje (gewonnen door Birger) wil ik ook nog 1 van mijn 2 handgerolde sigaren of een verrassing verloten.

 1. Ik heb speciaal voor jullie een hele dikke Cubaanse sigaar uitgekozen (gerold door Cubanen in Little Havana te Miami). Ik heb nog nooit gerookt, maar vind deze alleen al fijn om aan te ruiken. Wil je kans maken op dit authentiek stukje Cuba in Miami, dan mag je net als de vorige keer een commentje nalaten (vermeld SIGAAR).
 2. Voor de niet rokers onder ons zal ik een verrassing op maat uitzoeken. Laat net als vorige keer een commentje na (vermeld VERRASSING)

8 reacties

 1. Ik heb gisteren en vandaag door omstandigheden John Grishams ‘The Runaway Jury’ in een koud bad herlezen. Ik hoop wel dat die rimpels vroeg of laat wegtrekken :)

 2. Ja Pieter jong, Ge hebt het daar beter dan wij hier zu. Tis nogal de moeite daar als ik het allemaal lees.

  Verfrissing ier? heel simpel, tijdens het werk rechtstaan, de airco aanleggen en terug neerzitten. Het harde labeur van een werkmens om verfrissing te hebben :p

  Nuja, voor jullie dure verfrissing met cocktails, moet ik enkele uren werken. Dus liever wat werken met airco dan zoveel geld aan cocktails te besteden :d

  Toch, geniet er daar nog van en tot binnenkort

  x

 3. Geef de verrassing (of de sigaar) maar aan één van de anderen! Ik wou gewoon even zeggen: geniet van jullie laatste dagen ginder en een behouden thuiskomst! Wanneer landen jullie nu precies?

  De foto’s blijven mooi! Ciao!

 4. Geniet nog van de laatste dagen en bewaar de goede herinneringen aan deze reis. Deze blog zal daar zeker deel van uitmaken !
  Het was prettig om op deze manier een beetje met jullie mee te reizen !

  Nog een behouden thuisreis !

  P & M

 5. Elke ochtend bind ik een ijsklomp op mijn hoofd die dan een hele dag ijswater druipt in mijn nek. Zo hou ik het hoofd koel in deze broeierig hete dagen. (Verrassing?)

  Geniet van de laatste dagen in de homestate van de Beach Boys!

 6. Dag Pieter en Marieke
  Schitterende foto’s! Wat een reis… Onze vakantie zit er al op.
  Maar voor een verrassing wil ik best de sigaar zijn, euh hebben.

  uncle John

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *