Waar is PieterC toch mee bezig?

Het is al een tijdje stil hier op mijn blog. Ik had kunnen bloggen op sommige momenten, maar had daar even geen zin in. Nu doe ik het maar allemaal in 1 grote post. Waar is PieterC dan toch mee bezig?

Vakantiejob:

Ik heb 2 weken in “de krantenhoek” te Ardooie gewerkt. Dat is de krantenwinkel van mijn nonkel. Ik draaide er 6 dagen op 7, en met opstaan en afsluiten inbegrepen bijna 13 uur per dag in de winkel aan het werk. Het was leuk om bezig te zijn en er nog een mooie som mee te verdienen, maar ik ben toch stiekem blij dat het alweer even gedaan is.

(ondertussen ben ik weer op de hoogte van alle prijzen -sigaretten zijn alweer met een kwart euro verduurd!-)

Huisje opknappen:

De afgelopen week kon je me dan vinden in Antwerpen in ons huisje (linkt naar de post van een jaar terug, waar we het huisje gekocht hadden). Ondertussen is enkel de keuken nog ongeveer zoals toen op de foto’s. De hele living is geschilderd, ik heb een nieuwe bureau in elkaar getimmerd (foto’s volgen nog in aparte post), nieuw wc geplaatst, …

Blog upgraden:

WordPress en plugins heb ik upgegrade en gezorgd dat het K2 thema eindelijk zijn kracht toont (tik vb maar eens “smoothie” of “huisje” in in het zoekveldje, en wacht een seconde of 3). De link van mijn blog is aangepast naar www.pieterc.be/blog (dank voor het aanpassen van uw blogrol!).

(@Lies en Tim, jullie blog is zo dadelijk aan de beurt)

Ouder worden:

Ik ben alweer een jaartje ouder, 21 jaar nu. Het gaat allemaal veel te snel zeg ik u!

5 reacties

  1. Mijn blogroll is aangepast. Kun je de uwe ook eens aanpassen aub.
    Heb tijdje terug namelijk een deftigere domain aangekocht: http://www.jixop.be
    en ik zou ook eens WP eens moeten updaten en misschien ook eens uitkijken naar een nieuwe stijl…

  2. Druk druk dus. Leuk. En achtereen op verlof. Thx om kladblog aan te passen. Dringt niet hé maat!

    Je link is aangepast in mijn blogroll. Grtz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *