Veel werk

Het einde van het schooljaar is nabij, en dat voel je. Leraars proberen nog snel wat werk binnen te vragen, de druk wordt opgevoerd om alle opdrachten af te hebben. Daarbij zouden we nog eens wat moeten leren om zo er beter voor te staan in de examens.

Voor de rest heb ik mijn laptop alvast eens opgekuisd, om de nodige files voor de examens straks makkelijk terug te kunnen vinden, want nu was het een zootje.

Ook mijn agenda heb ik de afgelopen week goed aangevuld met mijn examenrooster, studieplanning,… Niets zal me tegenhouden om als een vrolijk man de zomervakantie in te stappen op 20 juni. Alleen dus nog even werken. (en dan naar de fotomarathon met vriend en blogger Buddha?)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als School

11 reacties

 1. Veel succes met je voorbereiding en je examens.

  Eén dezer ga ik ons inschrijven.

 2. OT: Ik heb je reactie gelezen bij mij aan Cobra gericht.
  In Amsterdam? Ook van een foto? ik weet wel dat er veel van die glazen dingen worden verkocht met een boeddha erin of iets dergelijks, maar ook van een foto….
  Geef je me nog antwoord hierop? Alvast bedankt!!!
  Groetjes van Greesje

 3. @Bud, thnx, jihaa.

  @YCF, thnx, nu het nog waarmaken.

  @Rupert Reven, lol.

  @Greesje, in madamme tussauds kan je het. Van een foto, 2D of 3D. Mvg

 4. Héél véél succes! We can do it ;-)! We zullen ze ‘ns een poepje laten ruiken! (en nu ga ik snel weer verder studeren :-))

 5. @Lies, zeg wel. Jij ook succes hé ;-)
  @Stijn, ” ” ” ” ” ”
  @Rein-art: damn. Ik zie het net in mijn iCal.

 6. @ Pieter: heel hard bedankt! Wel een magere troost om te weten dat ik pas goed begonnen ben als jij er al van af bent :-). (Maaaar… Toch ook al het geluk dat ik er dit jaar al de 28ste van af ben!)
  En bedankt voor het originele (weliswaar veel te late) verjaardagskaartje ;-), maar daarom niet minder leuk! Dankjewel!!! Weet wel dat jullie mij bijgevolg iets verschuldigd zijn ;-) (*grinnikt*).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.