Vakantiejobs

Van heel juli heb ik nog niets geblogd, en dat verbaast me. Ik heb stof genoeg om mijn toetsenbord enkele uren mee te vullen, maar laat ons als zwarte schaap “het tijdstekort” aanduiden.

Begin juli stond ik een week in een krantenwinkel. Heel plezant, maar lastig vanwege de lange uren. Om iets voor 6 opstaan, om door te werken aan 1 stuk tot 19h. Als je dit niet gewoon bent als student (opstaan om 8h), dan ik je verzekeren dat het best wel lastig is. Maar het went.

Vervolgens heb ik nog heel wat webdesignwerk gedaan, waarvan het merendeel af is nu.

Dan nog 2 dagen verder gewerkt aan “den bouw” van de nieuwe bank die mijn ouders hier in Ardooie neerpoten, met een blein ter grootte van een eurostuk in het midden van de muis van mijn rechterhand als gevolg.

Terwijl we werkten aan de bouw, gingen marieke en ik ’s avonds nog eens eens een kleine 1000 folders rondbrengen in de huizen van Ardooie en omstreken.

Het is tijd dat ik vakantie heb! Binnen een klein uurtje vertrek ik dan ook naar Corsica. En dat het deugd zal doen? En of.

Tot 29 juli!

3 reacties

 1. Welverdiend die vakantie! Geniet van de twee weken Corsica!

  Ik ben net terug in het land, weekje Tunesië achter de rug. FAN-TAS-TISCH! Mooi land, weinig cultuur, maar de wonderlijke natuurpracht maakt dat alles méér dan goed!
  Nu drie weekjes werken en dan nog lekker lang vakantie :-)!
  We trekken er dan paar dagen samen op uit ;-)? (heb al enkele ideetjes)

  Veel plezier op Corsica!!
  Tot gauw!

 2. Geniet van een welverdiende vakantie. Ben benieuwd naar je mooie vakantiefoto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *