St. Omer

Dit weekend gingen we met de hele familie naar St. Omer en omstreken ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van de opa en oma. Ik ben niet echt zo’n familiefeest type, maar al bij al viel dit weekend echt goed mee.

We hadden een huisje in Pihem nabij St. Omer gehuurd, groot genoeg om met 22 te overnachten. Zaterdag hebben we St. Omer bezocht en wat gezelschap spelletjes gespeeld. Voor de ge├»nteresseerden, “Het spel der spelen” is een wreed plezant spel.

Zaterdag waren er wat problemen omdat Simon (oudere broer) platgereden was rond de streek van Menen. Marieke en mijn vader zijn ze uiteindelijk gaan oppikken.

Zondag La Coupole bezocht. Daar was ik van onder de indruk. Spijtig dat de familie mee was, anders kon ik gerust een paar uur lang de betonnen gangen fotograferen. Een dezer plaats ik ook wat fotootjes online.

En als goeie afsluiter van het weekend gingen Marieke en ik naar Citadel Zuid, een lekker restaurantje met Mexicaans-Spaanse specialiteiten.
Genoeg voor vandaag :-)

6 reacties

 1. Klinkt fijn ;-).

  La Coupole ooit bezocht in schoolverband, dus niet met volle teugen van kunnen genieten toen…
  Wil er ooit nog wel s terug gaan, de sfeer alleen al die er hangt :-).

  Tot zaterdag! :-)

  Lies
  -x-

 2. Lijkt me zeer interessant om te doen en is ook niet zo ver, het restaurant ga ik zeker eens uittesten, ben deze keer de g niet vergeten, heb nogal rappe vingers.

 3. Lijkt me iets goed voor een bezoekje, het restaurant ga ik zeker eens proberen, is niet zo ver. deze keer ben ik de g niet vergeten.

 4. @YCF, wel… laat ons het houden op “het veel goed mee” :-)

  @Lies, de sfeer is er inderdaad wel speciaal, alhoewel ik het jammer vind dat ze in de koepel het moderne museum ondergebracht hebben ipv van oude verroeste v2 raketjes :-)

  @Bud, ik vind maar niet de tijd om ze online te zwieren. Het komt nog.

  @Freddy11, goed van die link, laat ze maar doorlinken nu. Dat restaurantje is de moeite, maar je moet wel goed tegen pikant eten kunnen. Mijn maag deed die nacht toch vreemd hoor :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *