Simpsons the Movie

De simpsons movie

Dit weekend ben ik samen met Marieke naar de recent gebouwde kinepolis in Brugge gaan kijken naar de Simpsons film. De simpsons hebben me altijd wel aangesproken, en ik denk dat ik al tal van de 18 seizoenen gezien heb. Nu de film uitkwam eind juli was ik dus compleet in de wolken met deze film.

De film was grafisch een stuk beter dan de gewone reeks (let vb. op de schaduwen van het hand hierboven). Ook gaf het meer 3D gevoel dan in de serie. De talloze moppen blijven goed, zelfs na bijna 20 jaar de serie. Maar toch knaagt er iets. Het verhaal kon misschien nog wat beter, wat voller.

Ik ben blij dat ik de film gezien heb, maar zoals Homer in het begin van de film zegt: “What kind of idiot would pay for something we can get for free, on TV?”.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Film

4 reacties

  1. Ik wacht op de dvd release. Helaas hebben we geen goede bioscoop meer hier in de buurt. De nieuwe bioscoop in Terneuzen schijnt regelmatig voor onplezierige verrassingen te zorgen. :-(

  2. Heb hem ook gezien en eerlijk gezegt vind ik de serie leuker. Vond hem wel lachen, begrijp me niet verkeerd :p.

    En direct erna nog naar Transformers gezien :p andere genre maar die film was toch beter. Wa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.