Serious Quitters Arcade

(Gesponsorde post)

Om mensen te stimuleren die willen stoppen met roken worden er websites opgezet, spelletjes gelinkt aan campagnes gemaakt… Al die moeite, ik vraag me af als het helpt. Roken of niet roken heeft toch gewoon te maken met een keuze? Ik ben geen moraalridder tegen het roken, maar zal er zeker niet rouwig om zijn als roken algemeen verboden wordt in de horeca. Ik zal des te liever op cafĂ© gaan dan.

Naast de vele verboden, snoep, nicotinestickers en sociale controle krijgen rokers nu een extra tool om het rookgedrag te compenseren of vermijden: de serious quitters arcade. Deze reeks spelletjes doen terugdenken aan de dos games van vroeger, maar zijn best verslavend op een moment waar er tijd over is. Dus, bij deze aan de rokers, zoek je compensatie voor de sigaret in de pauze, speel dan even 1 van deze games. Het brandende stokje tussen je lippen ben je zo vergeten.

Dit is 1 spelletje van de 3 beschikbare spelletjes op de website van Serious Quitters Arcade (dus indien je dit beu gespeeld bent, kan je nog 2 andere games uitspelen!). De bedoeling is om zoveel mogelijk pakjes sigaretten in de prullenmand te werpen. Veel succes aan de rokers, veel plezier aan de niet rokers :) .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *