Populairste zoekwoorden van 2009

Toen ik bij Google Analytics ging kijken, verbaasde het me dat ondanks mijn blogvakantie het bezoekersaantal nog steeds redelijk hoog is. Na even wat dieper kijken komt dit door de positie van een aantal zoekwoorden. Het leek me dan ook leuk om even een TOP 5 te maken van de 2.287 zoekwoorden die mensen (4400) via Google naar mijn blog heeft geleid het afgelopen jaar. Volgens Google zijn dit mijn 5 populairste posts in 2009:

1. ibood Box

Blijkbaar zoeken redelijk veel mensen naar wat de mogelijke inhoud van de iBood doos is. Ikzelf schreef een tijd geleden een post over wat er in mijn ibood box zat.

2. gare bizarre

Mijn review van Gare Bizarre in Wevelgem werd blijkbaar door heel wat mensen gevonden. En doordat het een positieve review is zijn er vast al heel wat mensen gaan eten door mij. Zou ik nu straks een gratis restaurantbezoek mogen verwachten? :-)

3. zeilen rond de wereld

Dit moet het kortste populaire postje zijn die ooit gemaakt heb, over Amerikaanse vrienden die de wereld rond zeilen. In Google staat hij slechts op de 6e plaats, en eigenlijk stelt het postje niet zo heel veel voor. Verbazend dus dat dit een 3e plaats haalt.

4. wereldrecord pizza eten

Deze zoekterm leidt naar het postje over mijn broer Lucas die op Studio Brussel het wereldrecord pizza eten verbrak om enkele festivaltickets te winnen.

5. wachtwoord maken

In bovenstaande post geef ik een aantal tips om een superveilig wachtwoord te maken die toch te onthouden valt. Ik ben blij dat het postje erbij staat.

Zijn er nog bloggers onder jullie die statistiekjes bijhouden? Wat zijn jullie populairste posts?

3 reacties

 1. 1. kim clijsters thomas cook diamond games
  2. fki machelen
  3. pipa eric limbourg
  4. “sander de baets”
  5. ecocheques mediamarkt

 2. Zoekwoorden hou ik (nog) niet zo bij eerlijk gezegd.
  Maar ook bij mij een periode met weinig of geen nieuws en toch een continuiteit van bezoekers. Opvallend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *