Paul Potts – cd voorstelling

paul pottsGoede vriend en blogger Tim van Kladblog is een prijsbeest. Hij wint superveel wedstrijden. Nu is het zelfs zo erg geworden dat hij sommige wedstrijden dubbel wint. Zo won hij 2 keer dubbeltickets voor de cd voorstelling van Paul Potts. Omdat hij natuurlijk moeilijk dubbel kan gaan mocht ik hem vergezellen. Free Recordshop was organisator van dienst.

Ik kende Paul Potts enkel van een aantal filmpjes op het internet. Hij won 3 a 4 jaar terug Britains got talent, terwijl niemand het verwacht had. Hij was een telefoonverkoper en zijn tanden stonden wat schots en scheef. Dit is het filmpje waarmee hij op slag wereldberoemd werd:

De cd voorstelling werd gegeven in San Marco Village in Schelle. Het was de eerste keer dat ik in die zaal kwam. Ik wist niet dat er buiten in Las Vegas nog veel kopies bestonden van het San Marco plein.

Na wat gekweel van Lisa Del Bo (die overigens een erg goeie stem heeft) kwam na een korte pauze Paul Potts (popol voor de vrienden). De man lijkt iets verdikt en zijn tanden staan plots allemaal recht. De liedjes zelf waren wel leuk, aangezien het allemaal filmmuziek was (met oa. The Godfather). Hoewel Lisa Del Bo en Paul Potts niet 100% mijn muziekstijl zijn vond ik het toch een geslaagde avond. Bedankt Tim & Ann!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *