Pastis de poes

We hebben ons een katje gezocht voor in het nieuwe huis. Op kapaza worden er constant kittens aangeboden, en we vonden iemand hier op 10 km van bij mij thuis.

Toen we deze middag waren gaan kijken hebben we haar meteen meegebracht en zijn we nog naar de Tom & Co gereden om wat spulletjes.

Het beestje jankte constant, ‘k had er echt medelijden mee. Maar ze konden ze daar niet houden aangezien het al een halve dierentuin was. Het is nog een heel jong en fragiel beestje, maar “ze worden toch zo snel oud meneer”. Qua symboliek kan haar geboortedatum alvast tellen: 07/07/07. Hopelijk raakt ze snel door haar verdriet heen, we doen ons best om ze te troosten. We hebben haar “Pastis” gedoopt. Niet omdat ik het graag drink, maar omdat het leuk klinkt.

Blijkbaar hoeft ze haar mandje niet, want ze verkiest een kartonnen doos met een oud laken:

Pastis de poes

 

 

Eens ze haar dutje gedaan heeft en zich terug beter voelt, zal ik nog eens een fotootje nemen.

Update:

Pastis voelt zich terug beter

Het beestje gaat vandaag om 10 uur naar de dierenarts, en het is nodig: we hebben al 5 teken van haar vacht gehaald, en wie weet wat er nog allemaal in haar pelsje zit. Een grondige checkup zal het beestje goed doen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als huis, poes

10 reacties

  1. Mooie foto (update). Amai al 5 teken dat is de moeite. Met teken moet je oppassen, is niet goed voor Pastis net zoals voor de mens, cfr de ziekte van Lymne.

  2. @Lies, thnx.

    @Depechie, tot nu toe was het inderdaad niks dan fun. Hopelijk blijft ze zo lief van karakter.

    @Buddha, thnx. Gelukkig blijft het daarbij. Alle teken zijn weg en het beestje is gezond.

    @Smara ratih, it is. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *