Onbereikbaar

Ik heb er even genoeg van, van die GSM. Mijn GSM staat al bijna heel het weekend terug af. En vorig weekend. Dit kwam in eerste instantie doordat ik mijn adapter vergat, en het zaterdag normaal heroplaad-dag is.
Eigenlijk vind ik het wel leuk, zo even weten dat als je in de auto zit dat niemand je kan storen. Ik vind dat we iets te mobiel geworden zijn. En dan nog eens al die straling rond mijn middel, dat kan niet gezond zijn voor mijn nageslacht. (het wordt tijd dat ik een ventensjakos heb)
Moesten er meer mensen rondom mij zijn die hun GSM bannen wil ik gerust meedoen.

Ik ga straks mijn GSM aan de oplader hangen, en hem op stil zetten, zodat ik nog even kan nagenieten van de rust, tòt hij opgeladen is. Ik mis de telefoon mèt draad.
telefoon met draad

8 reacties

 1. @Wim, jij hebt dan ook een gsm met wifi hé. Moest die van mij makkelijk kunnen surfen/fringen, dan zou ik ook eerder geneigd zijn mijn gsm aan te laten.

 2. Volledig met je eens dat we te mobiel geworden zijn. Het lijkt wel of we niet meer zonder gsm kunnen. Ook bij mij gaat de gsm regelmatig uit.

 3. Soms haat ik dat ding soms echt.
  Iedereen kan je altijd en overal storen.
  Soms heb ik ook de neiging om die ergens heel ver weg te stoppen!
  Even van de wereld verdwijnen, ongestoord kunnen genieten.

 4. “(het wordt tijd dat ik een ventensjakos heb)”

  Ik zie je al lopen ^^. Soms kan een gsm handig zijn en soms niet. Handig als het openbaar vervoer het laat afweten bv. Onhandig als hij afgaat wanneer het stil is in de aula :D.

  “dat kan niet gezond zijn voor mijn nageslacht”

  Dan moet je er vlug iets aan doen hé, papa Pieter.

 5. Vroeger als je niet thuis was, dan was je daadwerkelijk ergens anders. Met de gsm lijk je wel altijd thuis want vinden zullen ze je en anders bellen ze wel iemand die bij je in de buurt is. Heb ook vaak zin om m’n gsm uit te laten, maar ik heb al enkele keren kwade reacties gehad.

  Groeten

 6. Je kan hem ook laten afgaan en niet opnemen… zo animeer je het volk rond je dat geergerd naar je staat te kijken omdat je het gejangel van dat toestel niet doet ophouden.
  Al bij al vind ik een gsm niet zo erg! Het is natuurlijk afhankelijk hoe populair je bent, hoe erg je gestoord wordt!

  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.