Mr. Bilal

Het was al een tijdje geleden dat we gebriefd werden door een ‘hogere kracht’, helderziende of wonderdokter, maar deze morgen hadden we alweer prijs: Mr. Bilal!

Betaling na resultaat – Resultaat in 3 dagen – 30 jaar ervaring!
*Mr. Bilal*

In staat om uw verleden, uw heden, uw toekomst te onthullen. Ik laat liefde ontluiken, daar waar die niet bestaat. Ik zorg voor de terugkeer van uw geliefde, geluk, huwelijk, potentie… Ik kan helpen met handel, examens, bescherming tegen vijanden, onttovering zelfs de meest wanhopige. Resultaat 100% verzekerd.

Tel.: 0474 34 04 32

Op de flyer (half A6je) staat nog een vredesduif en handdruk, allemaal in prachtige word art. Ik vraag me eigenlijk af als er hier maar iemand op reageert. Dit voelt gewoon zo hard aan als “spam”. Op de brievenbus hangt een stickertje die reclame weg moet jagen, maar briefjes als deze raken er toch nog door. Zou dhr. Bilal niet kunnen lezen misschien?

Het nummer heb ik erbij laten staan, voor het geval er iemand last heeft van iets, Mr. Bilal belooft 100% tevredenheid :) .

4 reacties

  1. Ik vraag me af wat het kost om dit orakel te raadplegen. Zou hij tevreden zijn met 10% als je de lotto daadwerkelijk hebt gewonnen?

  2. Laatst ook reclamebriefje in bus (Roeselare) ontvangen van Mr. Bilal met zelfde info zoals hierboven vermeld. Wel ander GSM blijkbaar
    0488/095753. Makkelijk geld verdienen op rug van de goedgelovigen zeker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *