Mijn bedrijf

logo siteoptimoSinds augustus ben ik bezig mijn bedrijf uit de grond aan het stampen. Het heet SiteOptimo. En mijn core business is om websites beter te maken of te optimaliseren. Ik maak dus geen websites.

Het is een specialiteit om websites fijn te tunen op gebied van snelheid, zoekoptimalisatie en gebruikservaring (zowel op de website als ernaast).┬áDe afgelopen jaren heb ik heel wat websites gemaakt, maar de verschillende details in code zorgen voor zo’n groot effect. En die verschillen kan je enkel op trial en error testen.

Het is allemaal best spannend. Ik heb een aantal heel mooie referenties die ik kan voorleggen om nieuwe klanten te werven, maar toch moeten ze elke keer nog overtuigd worden. Want op het eerste zicht lijkt het niet iets waar ze behoefte aan hebben, tot ik kan voorleggen wat het effectief veroorzaakt.

siteoptimo

Ik ben benieuwd hoe het ermee zal gaan. Ik kan alvast mijn uren dubbel kloppen, maar ik doe het graag. Bezoek gerust eens de website van SiteOptimo, en als je tips/vragen hebt mag je ze altijd stellen. SiteOptimo heeft trouwens ook een blog, waar ik gratis optimalisatie tips geef. Allen daarheen dus. ;-)

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *