Restaurant Magma

Een week terug gingen Marieke en ik gebruik maken van een Flair bon. Voor de voordelige prijs van 7 EUR per persoon kan je uit eten in een restaurant (Drank en extra’s exclusief).

Omdat we beiden houden van goed eten zijn zo’n pockets natuurlijk fijn om een restaurant te verkennen. We kozen voor restaurant Magma aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen. Het restaurant was wel mooi, het eten beviel ons matig (een te kleine portie eend met koffiesaus en wortelpuree). Wat ons voornamelijk stoorde was het feit dat de ober elk moment kwam zeggen wat “de normale klant krijgt” en wat de met Flair bon etende klant NIET krijgt. Ik versta dat ze niet veel verdienen aan zo’n Flairbon, maar hadden ze die avond niet uit de hoogte gedaan en ons ook gewoon een broodje gebracht tijdens het wachten, dan hadden we een dessert erbij genomen. Toen we een verse muntthee vroegen om de maaltijd te eindigen zei de ober:”Normaal hebben we enkel verse thee, maar voor de Flairbon kunnen we dit natuurlijk niet maken. U heeft de keuze uit gewone losse thee”.

Daar krijg ik het dus van hé. Muntthee kost nog geen 10 cent (water loopt uit de kraan, een bos munt om de hele avond het restaurant te voorzien van thee 30cent).

Ik vraag mij af waarom restaurants als Magma eigenlijk meedoen met zo’n actie. Als ze elke 10 cent willen omdraaien dan doen ze zichzelf meer schade aan. We hebben nochtans niet bespaard op extra’s en drank (aperitief, wijn,…). Dit restaurant is de eerste afrader in mijn lijst van reviews.

1 reactie

  1. Dat is rot seg! Volgende keer je theezakje zelf meebrengen? Wij zijn in restaurant Solé gaan eten. Een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *