Licht en vogeltjes

Ik heb een aantal maanden terug een lichtwekker gekocht van Philips. Ik had er veel twijfels bij, maar ben uiteindelijk best tevreden. Vroeger had mijn wekker een irritant “bliepbliep” geluid, en meestal schrok ik wakker vanaf het moment het helse kabaal begon.

Philips lichtwekker

Nu licht mijn wekker op een halfuurtje op tot 300 lux, daglicht. En dan klinken de vogeltjes. Ik vind het echt een leuke manier om op te staan. Deze morgen werd ik wakker om 7uur en een wip omdat het buiten licht werd (en mijn gordijntjes thuis -West-Vlaanderen thuis- veel licht doorlaten), en de vogeltjes luider dan mijn wekker fluiten. En ik voelde me fit. Ik was bijna vergeten hoe de echte vogels klinken (want in Antwerpen word je toch niet zo hard getrakteerd op gefluit).

6 reacties

  1. Blij dat je ervan kan genieten. Deze staat ook op mijn verlanglijstje maar je vindt hem nog niet veel in de winkels.

  2. Ik zou hem ook willen kopen, maar door het grote tijdsverschil tussen de tijd dat mijn vrouw opstaat is dat niet mogelijk

  3. Je Wake Up Light doet het prima maat. Persoonlijk zou ik dez nooit vlak naast mijn bed zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.