Kokosnoot

Verleden week kochten we een kokosnoot bij “de Marokkaan”. Deze middag besloten we maar eens om hem open te maken. Omdat we beiden nog nooit een kokosnoot-open-ervaring hebben gehad besloot ik maar het internet te raadplegen. Het bleek dat er maar weinig mooie truken bestonden om het ding open te krijgen. Een boormachine (om rietje in te duwen), een hamer, kapotslaan… We kozen dus maar voor een zaag. Na heel wat gezaag hadden we de kokosnoot volledig doormidden gekregen. Blijkbaar zat er al geen sap meer in de kokosnoot en had het vruchtvlees een wat zurige geur.

Driewerf helaas! Via een klein barstje was al het sap er waarschijnlijk al een paar weken uit. Dan maar de kokosnoot uitgehold om volledig in Monty Python stijl een paard na te spelen.

kokosnoot

6 reacties

  1. Oh ben je opgelicht?! Ga eens in de Sun Wah kijken. Al goed dat je er een intstrument aan overhoudt. Je kan ze ook als bloempot, bh… gebruiken.

  2. Dat was een tegenvallende kokosnoot dan.
    Nooit een kokosnoot gekocht, ben er niet echt kapot van. Dus ik heb geen idee hoe zo’n geval (makkelijk) open te maken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *