Ilovethe90s review

Een tijdje terug waren we er ook bij in de Ethiasarena in Hasselt voor de oldiesparty (nuja, 90s zijn nog niet zo oud) van het jaar: Ilovethe90s.

De sfeer was enorm, iedereen had zin in een leuke avond. DJ Bart die het voorprogramma deed speelde de ene achter de andere hit. Het was leuk om al die artiesten eens terug te horen, maar er waren toch een aantal opmerkingen :Zohra bij 2fabiola was vervangen door 2 anorexiagrieten, de playlists van DJ Bart, Regi en Sash! mochten wat meer op elkaar afgestemd worden, ik had van Regi wat meer Milk Inc. verwacht.

Al bij al toch een heel geslaagde (en lange) avond. Dit filmpje geeft een overzicht van de artiesten:

Dit filmpje geeft dan eerder weer hoe de sfeer was. Als de artiesten volgend jaar even goed zijn, mogen ze er mij wel terugverwachten :-) .

4 reacties

 1. “ik had van Regi wat meer Milk Inc. verwacht”

  Als ze geen walk on water hebben gedraaid, dan mocht je inderdaad meer verwachten.

  Ik had de foto’s al gezien op netlog van 2fabiola, het ziet er echt de max uit. Ik vind het inderdaad ook spijtig dat Patje geen look-Ã -like van Zohra heeft genomen maar desondanks blijft hun muziek goed.

 2. was idd wel goed feestje enkel de organisatie kon wat beter.

  Wc’s was pure chaos en ook het bekomen van een drankje was niet eenvoudig

 3. @Stijn, er was idd geen Walk on water, zucht.
  @Sven, ik ga volledig met je akkoord. Toen we in het begin naar het wc wilden zat ik vast in de rij om het wc te verlaten, er mag zeker ernaar gekeken worden voor volgend jaar. De drankjes heb ik geen last van gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *