Het beste dieet

Het beste dieet die er bestaat: jury hebben van een ontwerpopdracht. De afgelopen 2 dagen ben ik 3kg kwijtgeraakt. Zomaar, verdwenen. Is het mijn been dat constant trilt van de zenuwen en mijn energiereserves aanspreekt? Of is het de weinige slaap en minieme eetlust?

Gisteren had ik presentatie jury, vandaag werk ik de kleine details af van mijn ontwerpdossier. Het was allemaal nog ok, ik ben benieuwd wat het wordt. Maandag had ik een crash van het 3D programma SolidWorks. Dat is verdorie een pakket die 15.000 EUR kost in de bedrijfswereld, en net dat pakket heeft 10 uur werk in rook doen opgaan. Vandaar moest ik mijn reservedag en nachtrust wat opofferen, maar het was het waard (hoop ik).

Nu begint de blok, maar ik denk dat ik eerst nog een week vrijaf neem om te bekomen. :-)

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *