Handschrift

Vandaag een postje geschreven, zonder klavier, als weerwoord op Pironik. Echt speciaal schrijfgerief gebruik ik niet, gewoon een bic en wat blanco papier. Meestal staan er nog heel wat onbewuste kribbels naast mijn gekrabbel, maar dat lukte niet nu, wetende dat ik de rest van de dag nog moet tekenen.

Baaldag

En u? Heeft u ook zo’n doktersgeschrift?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als stokje

11 reacties

 1. Je geschrift is toch duidelijk! Zal eens een postje doen van mijn gekrabbel, haha. Korte teksten schrijven gaat nog min of meer, maar zodra ze enige lengte hebben, wordt mijn gekrabbel erger naargelang de lengte van de tekst toeneemt. Amai mijne frak wat ne zin!

 2. moest ik niet beter weten, ik zou denken dat dit het geschrift is van een van mijn vrienden.
  doktersgeschrift? dit is toch heel leesbaar eigenlijk.

 3. @Wim, Buddha, Pironik, als ik sneller schrijf, met minder denken, worden mijn “m”,”n” en “r” identiek dezelfde horizontale streep…

  @Pironik, opgelost wat die spamfilter betreft. Misschien ben ik wel een vriend van je, lol.

 4. Nog nooit problemen gehad om je geschrift te lezen ;-), dus het is best leesbaar (om dat van een man te zijn)!

  Mijn geschrift is er eentje met vele “krullewietjes”, velen zeggen dat het heel mooi is (of tenminste toch mooi oogt). Vreemde idee als je weet dat heel wat mensen mijn krabbels niet goed kunnen lezen…

 5. Ziet er nog niet zo slecht uit hoor! Maar ja, ik heb ook zo’n kriebel handschrift dus ik ben er aan gewend. Ik denk dat dat voor de meeste wel geldt.

 6. Vind dat nu niet echt een doktersgeschrift, die dokters op stage kunnen dat veel beter :p… t is goed leesbaar, en ik denk dat ik niet de enige ben die dat vind, als ik dat hier zo lees.

 7. Es een mooi schrift voor een jongen!
  Je zou er trots op moeten zijn!
  Kheb al veel erger gezien :p
  maarja, de geneeskunders bij ons zitte ni ver af:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *