Elk eind is een begin. – 1

De examens zijn voorbij. Nu is een periode van afwachten geblazen. Het kan alle kanten uit, het wordt weer dansen op de zijden van het koord.

Vandaag kregen we het moeilijkste examen van de hele reeks: Marketing. Ben ik blij dat deze voorbij is. En hopelijk komt ze niet meer terug. Mijn boeken liggen al op een grote stapel. De slaap die ik afgelopen dagen heb gemist haal ik vannacht terug in. Eindelijk kan ik terug doen waar ik zin in heb, eindelijk kan ik genieten van een vakantie.

Morgen ga ik als begeleider mee met Marieke haar klas op klasuitstap. Ik vraag me af wat dat zal geven. Met een twintigtal migrantenkinderen op linkeroever gaan minigolven. Hopelijk wordt het wat leuk. Beelden volgen nog.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als School

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *