Mijn TV.

Na het opnieuw scannen van alle kanalen in dit postje merk ik dat ik nieuwe posten bij heb. Ik moet uiteindelijk geen tv hebben, want dit kan ik allemaal gratis ontvangen, mèt opnamemogelijkheid:

Ik zie dat Telenet digitale TV trouwens niet veel meer aanbied voor ongeveer 15 EUR per maand. De ideale manier voor studenten en mensen die niet zo vaak tv kijken (wie heeft er trouwens vtm en de hollandse posten nodig? :p ). (Een DVB-t stick heb je al voor een goeie 30 EUR)

Via DVB-t:

canvas plusstubruSporzaradio 1Radio 2

Via Zattoo:

En nog tal van andere zenders.

Via MyP2P vind je nog alle overige zenders die de moeite waard zijn (zoals BBC, CNN, FOX, NBC, etc.). Veel plezier!

Update: Zattoo bestaat niet meer in Belgie en Nederland, helaas!

2 reacties

  1. Geen nieuwe zenders hier (ik had ze blijkbaar al allemaal).

    Spijtig is wel dat DVB-T nog niet in heel Vlaanderen op punt staat maar het analoge signaal wel al uit de lucht wordt gehaald. Zo kan ik op mijn PC (met DVB-T decoder) enkel DVB-T pakken als ik er een analoge antenne aanhang met 30dB versterking. Een kleine elegante digitale antenne met 5dB versterking, zoals ze die overal kopen, zorgt enkel voor een egaal zwart beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.