Dubbelganger

Dolly the clone

Blijkbaar heb ik een dubbelganger. Eentje die exact dezelfde naam heeft als ik, Pieter Carette.Weet je wat vreemd is? Hij woont op amper 10 km van mijn huis. Gelukkig hebben we niet dezelfde interesses, maar toch. Google weet me te vertellen dat hij Kart, op vrij hoog niveau zelfs.

Wil het nu wel net zijn dat de man (zijnnaam) .com gekocht heeft. En daarom heb ik snel www.pietercarette.be gekocht. Voor dat die weg was. Nu heb ik carette.eu, pieterc.be en mijn nieuweling pietercarette.be.

Hebben jullie dubbelgangers?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Varia

4 reacties

 1. yep, de zoon van een bekende politicus, is zelfs (redelijk verre) familie, maar ik herinner mij niet die ooit in het echt gezien te hebben.
  en iemand met mijn nickname is al een paar maanden ook al te vinden op een Britse datingsite!

 2. yep, spijtig genoeg… Allez eigenlijk niet, maar wel een waarvan de naam Arne Reynaert luidt. Deze heeft -voor mij spijtig genoeg- beide ‘rein-art’ .be en .com websites … Ik was dus te laat voor de .be en de .com;
  maar dat is dan weer goedgemaakt door mijn .net en .eu :)
  Er is ook een Reinhart die twee straten verder woont dan ik en die op dezelfde dag verjaart Ún ook een zus nele heeft, die op haar beurt op dezelfde dag verjaart dan mijn zus nele… creapy soms…
  Reinhart

 3. Leuk seg. De .eu is ook nog vrij.

  Van Koreaanse naam heb ik ook een dubbelganger. Hij is een fotograaf en heeft een site. Heb hem al eens gemaild in het Engels maar niets teruggekregen.

 4. Ik heb ook een dubbelganger met dezelfde naam. Hij is journalist op de VRT en tijdens mijn stage op de VRT gaf dit een beetje problemen met emails die verkeerd verzonden werden.

  Maar ik heb toch lekker wimvandeneynde.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *