Dipje

Ik zit even in een dipje? “Waarom?”, denkt u?

 • Gisteren was er een aflevering van grenzeloze liefde waar een Belg naar Australië verhuisde met heel zijn hebben en houden. Hij bouwde er iets moois op en leeft er nu rustig met zijn gezinnetje.
 • 2 goeie maten zitten op Erasmus, Ken en Jente.
 • 2 mensen waarmee ik samen werk voor het vak Ergonomie beslissen om te stoppen met productontwikkeling, en samen op reis te gaan voor onbepaalde duur.
 • Ikzelf ben al een tijdje bezig de komende reis naar de VS aan het plannen, en ik heb òòk zin om nu op reis te vertrekken.
 • België is een koud grijs land waar vakbonden beslissen van heel wat mensen te irriteren voor abstracte begrippen als koopkracht.
 • Ik zit al een hele dag binnen te werken aan een vak waar ik hoegenaamd niets aan heb, waar er info gegeven wordt over de warmte-uitwisseling tussen lichaam en omgeving.
 • Opa ligt al geruime tijd in het intensieve.
 • Ik heb eind verleden week met Marieke de film “Los” in de UGC bekeken waarin alles gaat over multiculti en stappen in het onbekende.

Het kriebelt allemaal. Misschien heb ik vakantie nodig, maar de vakantie is pas voorbij. Ah, ik denk dat ik gewoon maar mijn werk afmaak en snel naar buiten ga om alles van me af te lopen. En het zal nog gezond zijn ook. En dan straks samen met Marieke wat koken en alles zal wel weer over zijn.

6 reacties

 1. Amo ventje,

  Tis om compassie mee te krijgen.
  Wel niet verhuizen naar het buitenland ofzo ze..
  Ik vind Borgerhout al méér dan ver genoeg:(
  hou je goed, de koude zal er ook wel iets mee te maken hebben zeker?
  Al concrete plannen voor VS?
  Hoe lang gaan jullie?
  Groetjes,
  stephanie

 2. @Stephanie: zo erg is het niet hoor, zo’n wilde plannen ben ik niet aan het maken :-) . Ik denk dat het een 5 Ã 6 weken VS wordt. We zijn nu aan het zien waar en hoe, wanneer we gaan moeten we nog eens bekijken.

 3. ’t is het seizoen dat aan het veranderen is, allez, ’t is te zeggen, het feit dat we nog geen goed seizoen hebben gehad.

  Een reisje naar de zon en je bent al een pak, om een trendy woordje te gebruiken, vitaler. Ze hebben dat daar ook zeker, in de VS, zon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *