Deel 2: Florida

Na 3 weken aan de westkust van Amerika rond te toeren blijven voor Marieke en mij nog 2weken en een half over in Florida. Dag 21 van onze reis was een transitdag: na Lucas en Simon af te zetten in Mccarran Intl Airport haalden we nog onze spullen op in ons hotel, Newyork Newyork.

Hierna vertrokken we ook zelf vanuit Mccarran. Onze bestemming was Orlando. Met een boeing 757 vlogen we naar Atlanta (de drukste luchthaven van de VS), om een groot halfuurtje later met een 767 te vertrekken naar Orlando. Door deze rit versprongen we 3 tijdzones. Het was half tien toen we aankwamen in Orlando. Meteen voelden we een warme bries lucht. In Florida is het niet warmer dan aan de westkust, maar het is drukkend vanwege de hoge vochtigheidsgraad. We voelden ons als in een warme serre, of subtropisch zwembad.

Onze huurauto hebben we ook meteen afgehaald, het is een witte Chrysler PT cruiser. Helaas mocht ik er niet mee rijden, omdat er met Mariekes visa betaald werd.

pt cruiser

Niet veel meer dus te zeggen over deze dag, het was druk en lastig, maar deel 2 van onze reis kon nu toch beginnen.

De gelukkige winnaar van het wedstrijdje uit het eerste deel van onze reis was Birger. Voor Birger zochten we iets wat binnen zijn interesses lag en toch een souvenirtje was: een spel gebruikte (verzegeld met pokertafelnr. en datum) pokerkaarten van ’s werelds grootste casino. Proficiat Birger, vanaf nu poker je in stijl met ècht goeie kaarten :) ! Binnenkort doen we nog een wedstrijdje voor deel 2.

1 reactie

  1. Spijtig dat er geen upgrade mogelijk was naar een decapotable. Maar met deze wagen kun je waarschijnlijk ook leuk door Florida cruisen!
    Amuseer jullie nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *