De Groote Waere

Een tijdje terug gingen Marieke en ik samen met Lies naar De Groote Waere. De locatie is echt prachtig: een gerenoveerde hoeve zoals Diksmuide er slechts een paar van heeft. Het weer zat ons mee en aangezien fietsen in de prijs inbegrepen waren hebben we een mooie maar vermoeiende fietstocht door de streek gemaakt.

Het authentieke kader, de mooie streek, het lekkere eten… Allemaal punten om hier ooit nog eens terug te komen. 1 minpuntje: ik had toch Diksmuidse boterkoeken bij mijn ontbijt verwacht (maar afgezien van dat was het ontbijt dik in orde).

1 reactie

  1. Fantastische tijd gehad (waarvoor nogmaals dank trouwens)!
    De ontbrekende Diksmuidse boterkoeken waren dan ook echt wel het enige minpuntje. Ook al vond ik dat geen minpunt. Ik heb het niet zo voor boterkoeken ;) . Ik was hééél blij met de lekker verse croissants en pistoletjes bij het ontbijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *