De airbus movie experience

We zijn sinds maandag terug thuis aangekomen. Op het vliegtuig heb ik totaal niet geslapen. De grootste reden is hiervoor het vliegtuig waar ik opzat, een nieuwe airbus. Met zo’n multimediaschermpje voor je gezicht die functioneert als mp3-speler, videotheek, gameconsole,… Verveel je je geen minuut.

ik heb 3 films gezien, en wel deze:

Over the Hedge

De eerste film was Over The Hedge. Ik had op kladblog gelezen dat het de moeite was. Als je van 3D animatiefilms houdt is het vast en zeker wel een aanrader.

Lucky Number Slevin

Vervolgens heb ik gekeken naar Lucky Number Slevin. Heel wat bekende gezichten, een uiterst vreemd verhaal, met een compleet onverwacht einde. Deze film heb ik pas bekeken nadat ik de trailer gezien had. Het loont de moeite om hem uit te kijken, ook had ik enkele keren het idee om te stoppen tijdens de film. (maar ik denk dat ik op dat moment moe was…)
Spelen in de film: Bruce Willis, Morgen Freeman, Lucy Liu en Josh Hartnett.

RV the movie

Deze laatste film was RV, een film over een vader (Robin Williams) die zijn gezin wat dichter wilt samenbrengen door een soort grote mobilehome te huren en samen op reis te trekken. Ze komen er allerlei avonturen tegen. Een grappige familiefilm, maar ik heb Robin Williams toch al beter gezien.

3 reacties

  1. Onboard entertainment is idd de max! Helaas hebben wij hier tijdens onze laatste reis niet van kunnen proeven.

    Lucky Number Slevin staat nog op mijn lijstje. Thx voor de tips!

  2. @Buddha, het vliegtuig was wel heel erg recent, hoogstens een paar weken oud schat ik… Misschien kan je er volgend jaar van genieten? :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.