Cameleone

Een kennis van mijn ouders heeft sinds kort haar eigen product gelanceerd. En ‘k vind het best nog wel een leuk product:

Gipsverband cameleone

De Cameleone is een soort textiellaagje die bovenop een gewoon gipsverband gedragen wordt. Naast heel wat medische, hygiƫnische en praktische voordelen ziet het er gewoon nog eens goed uit.

Wat dit moet kosten? Vanaf 15 euro loop je met een camouflagegips rond :-). Of loopt uw klein snotterke (met een veel te grote bril – zie eerste foto) rond met bloemekes op haar gipsje. Go gadget!

Ik heb nog nooit iets gebroken, maar naar het schijnt breken er 400000 Belgen per jaar wel iets. Om dit postje met een mooie vraag af te sluiten….”En u, wat hebt u al gebroken?”.

8 reacties

  1. Nog niets eigenlijk. Wel al een paar keer in de gips gelegen met gescheurde/verrokken/messed-up kruisbanden van de knie. Telkens van net onder de heup tot helemaal aan de enkel. Geen pleziertje hoor.

  2. Ik heb mijn voet eens gebroken en toen mijn gips eraf mocht, komt de arts aanzetten met een nieuwe breuk in mijn voet, alleen had ik daar geen last van (’t kon het zijn dat ik daar al twee maanden mee rondliep).. Een stagaire had die eerste analyse gemaakt..

    (Button from Sima)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *