Blok

“Den blok” is weer begonnen. De komende 3 weken ben ik bezig met studeren. Mijn zwaarste vak zal ongetwijfeld statistiek zijn. Na een 2 tal dagen zit ik nu aan hoofdstuk 5 van de 14. Hopelijk gaat de rest even snel.

Deze morgen ben ik naar de kerstmis geweest in Izegem. Man man man, was dat even folklore. Ik ben het niet meer gewoon om naar de kerk te gaan, en al zeker niet naar eentje in West-Vlaanderen. En het was al zeker 2 jaar geleden dat ik nog in Izegem geweest was, terwijl dit in mijn jeugd toch wel 1 Ã 2 keer per week was.
Het lijkt allemaal zo ver weg, zo lang geleden.

Hoewel ik de kerk een super ontspanning vind, kwam ik nu niet echt tot rust. Ik moest nog teveel van statistiek doen voor op mijn gemak te kunnen zitten. Een grappig kerstverhaal over een trommeljongen, de oude pastoor die vanop mijn plaats zo goed als onverstaanbaar was kon daar maar weinig aan veranderen.
Het was even stilstaan om te zien hoe alles die afgelopen jaren zo fel is veranderd. Hopelijk kon u vandaag ook eens stilstaan… om er dan weer in te vliegen.
Prettige feestdagen, en voor de medestudenten: leer ze!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *