Blok

Verleden week was ik nog druk in de weer om met mijn groepje de Philips opdracht af te werken. We hebben er heel wat slaap voor gelaten en het kostte veel energie, maar uiteindelijk werd het beloond: we mogen naar Eindhoven bij Philips zelf onze interactieve paskamer gaan demonstreren. (In 1 van de komende posts zal ik het wat verder hierover hebben)

Wat momenteel dringender is, zijn mijn examens. Volgende week, dinsdag 9 juni begin ik ermee tot 19 juni. Ik heb 4 vakken: Ontwerpen van Elektronische producten, Geschiedenis van de wetenschappen/wetenschapsfilosofie, marketingmanagement en new products planning.

Momenteel ben ik nog aan het plannen wat ik wanneer doe, dat is het leukste deel van de blok. Ik ben benieuwd wat het wordt, en hoop dat ik een even herexamenvrije periode tegemoet ga als andere jaren.

3 reacties

  1. Ach, tuurlijk wel! Het lukt je al die jaren al!
    Ik duim in ieder geval!
    En je bent er sneller vanaf dan ik. Ik start zaterdag al en heb mijn laatste pas op 27 juni (maar dat laatste is een formaliteit :p, in mijn hoofd zal het al wat vakantie zijn vanaf 22 juni).
    Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *