Bizidee prijzen

bizideeEen hele tijd geleden won ik de wedstrijd van Bizidee. Naast de leuke ervaring won ik ook heel wat prijzen. En net daar loopt het nu mank. De organisatie van Bizidee zelf was heel erg goed. De hoofdprijs, een leuk geldbedrag stond na een kleine maand op mijn rekening.

De hoofdsponsors hebben blijkbaar meer moeite met de prijzen te verdelen. Zo had ik van Microsoft een Office Professional gewonnen. Ik nam contact met hen op via de contactgegevens die ik meegekregen had. Geen reactie. 2 weken geleden via de algemene support ivm licenties geprobeerd. Nog steeds geen antwoord.

Microsoft office voor mac

Ook een abonnement van Bizz magazine van een jaar kreeg ik cadeau. Daar ging de inschrijving automatisch gebeuren, maar heb ik ook nog niets ontvangen. Komt het omdat Bizz magazine een sectie van Trends geworden is?

Mij maakt het allemaal niet uit, maar ik zou graag krijgen wat me beloofd werd. Misschien moeten de organisators van Bizidee zorgen dat ze de hoofdsponsors beter selecteren, want dit lijkt er echt niet op.

Update:

Na contact met de projectverantwoordelijke van Bizidee krijg ik binnen de 2 uur een mailtje en telefoon van beide sponsors. Dit is een mooie vorm van organisatorisch talent. Alle respect voor Ineke Bogaert. Het office pakket wordt binnen een paar weken geleverd en ook Bizz magazine zal vanaf komende maand in mijn brievenbus liggen.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *