Amerika 2009

We zijn nog steeds bezig met de voorbereiding van onze reis deze zomer. Samen met Marieke en mijn 2 broers zullen we volgende route doen:
kaart reis amerika

Dit zijn de eerste 3 weken van onze trip. Alles wat we wilden zien aan de westkust zien we. Onze vliegtuigtickets, huurauto en enkele slaapplekken (hotel in San Francisco, kampeerplekken) zijn al geboekt. Vooral de kampeerplekken in nationale parken werden snel volgeboekt. We zullen zowel bij Couchssurfers, hotels als campings overnachten.
Na deze 3 weken vliegen Simon en Lucas terug huiswaarts, Marieke en ik rusten nog voor 2,5 weken uit in Florida.

Ik hoop op een goeie internetverbinding, want ik ben van plan regelmatig foto’s en posts van deze reis te doen hier. Ik mag uiteraard niet onze catsit en thuiswachter voor die periode vergeten te bedanken: Lies!
Vanaf 15 juli tot en met 24 augustus vertoeven we in the States.

8 reacties

  1. Ongeveer dezelfde route afgelegd voorbije zomer. In één woord: prachtig. Vergeet naast de natuur ook niet te genieten van de Amerikaanse “cultuur”.

    Wat internet betreft: overal waar je huizen ziet, hangt er Wi-Fi in de lucht. In het slechtste geval moet je een paar minuten wardriven.

  2. Ik ben stikjaloers op jullie maar stiekem ben ik ook heel blij dat ik op jullie huisje en Pastiske mag passen! Geniet er van! Als jullie terug zijn, hebben we dagen nodig om alles verteld te krijgen, daar ben ik nu al zeker van ;) .

  3. Dat kan tellen maat! Ik wens jullie alvast een super, veilige, onvergetelijke reis!

  4. Ah, Pieter viert zijn verjaardag onder het genot van hotdogs! Wie had dat gedacht :P
    Ontzettend mooie trip zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *