Akte getekend bij notaris

sint-niklaasBij deze zijn we definitief van al het geregel rond de verhuizing af. De akte van het huis in Sint Niklaas was al een paar weken getekend en nu eindelijk ook van het huis in Borgerhout. Ik schrik hoeveel juridisch kluwen er is bijkomen sinds de aankoop van het huis in Borgerhout 3 jaar terug. Er zijn nieuwe certificaten, regeltjes en wetten bijgekomen die dikwijls maar een informatieve waarde hebben.

Waar is de minister van administratieve vereenvoudiging gebleven?

platte saab band met compressorDe tocht naar de notaris verliep trouwens niet zonder problemen.

Een lekke achterband gooide wat roet in het eten. Gelukkig heb ik altijd een kleine compressor (zie links) in de auto zitten waarmee ik band wat kon bijpompen om het tijdsschema niet te hard in de war te gooien. Het duurde een kwartiertje tegen dat de band niet meer op de velg zat. Gelukkig waren onze koper en de notarissen geduldig genoeg om een uurtje te wachten.

Daags nadien heb ik een bezoekje gebracht aan de bandencentrale. Er zat blijkbaar een scheur in de 3 maand oude Michelin banden.

Tijd nu om te gaan verbouwen in Sint-Niklaas. Momenteel zijn er veel plannen en weten we al wat we in een eerste fase zullen doen. Daar blog ik later nog wel eens over met meer foto’s.

3 reacties

  1. Proficiat pieter, dan komen we binnenkort eens op bezoek.
    Zit er geen reserveband bij de Saab?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *