Studeren is de plezantste tijd van je leven.

…maar voor even niet.

Ik heb er een 7tal dagen statistiek, een 2tal dagen wetenschappelijk begrippenkader, een dag examenopdrachten maken, een dag mechanische aspecten leren op zitten.
En ik ben het even beu. Ik was van plan een jaaroverzichtje te posten van mijn blog. Maar het is er niet van gekomen jammergenoeg. Ik doe het volgend jaar wel dubbel zo lang :-) . Langzaamaan ben ik ook in de vrije momenten wat de vakantie aan het plannen, dat is een extra stimulans.

Nog een weekje te gaan, en dan begin ik met de examens. En met een beetje geluk raak ik er.

Ohja, gelukkig nieuwjaar!

9 reacties

 1. Lol.

  Is idd een mooie tijd van je leven, buiten de examens en de blok. Wens je alvast nog veel succes met je blok en je examens. Je bent al zover geraakt dus…

  Btw, al concretere vakantieplannen?

  Happy 2008!

 2. of t de schoonste tijd van u leven is of niet, laat ik in t midden. Maar als het geen blok en geen examens zijn, is het wel nen supper tijd. Ik amuzeer mij allesinds te pletter…
  En vakantieplannen, dat hebben wel veel studenten heb ik de indruk.Leuke afleiding allesinds.
  Veel succes met je examens! ik duim alvast!

 3. Is idd een hele leuke tijd, studententijd, except blok en examens! Telkens weer een ware ‘marteling’! Ik leef van nacht tot nacht, als ik opsta denk ik al onmiddellijk, joepie, ik mag vanavond weer gaan slapen. :-) (en lang leve de pauzes!) Maar we slaan er ons dit keer ook wel weer door zeker?! Gaan met die banaan! Je kan het! Ik duim voor jou!

  Vakantie plannen is leuuuk! Al enige idee in welke richting jullie trekken?

  Ook voor jou een formidabel 2008!!

  Succes en vooral héél veel moed en doorzettingsvermogen!

 4. Bekijk het zo: als student moet je 2 maanden per jaar studeren, de rest is chillen en feesten

  Als je gaat werken, is ’t alle dagen van ’t zelfde…

 5. Studeren is belange niet de mooiste tijd van het leven. Ikzelf werk nu 5 maand en ik ben nog nooit zo happy geweest als nu ;-). ’s Avonds thuiskomen en niets doen, ’t weekend vullen naar je eigen verlangen, op’t einde van de maand een lekkere pree … Maarja, je hebt dat stom papiertje nodig eh. Veel succes alvast, en geloof me vrij, na het studeren komt de schoonste tijd van je leven :-) …

 6. Ik was blij dat m’n studie toener tijd ten einde liep. Kon ik eindelijk gaan werken. De schoolbanken is nooit iets voor mij geweest, en zonder de “benodigde papiertjes” toch nog een leuke functie / baan gekregen.

  Veel succes met de examens en het plannen van je vakantie.

 7. ik weet niet wat het leukste is, studeren of werken.
  maar als ik kijk naar het leventje dat ik nu heb, zou ik eigenlijk eeuwig student willen zijn hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *