Stokje

Er is weer een nieuwe stok in blogjesland. En wel die van de sms. De uitvinder? Omtersaaist. Via via via is deze tot bij mij geraakt, dus bij deze, mijn laatste drie smsen (sorry, mijn laatste komt er niet op, aangezien dat enkel paswoordgegevens van een ftpserver zijn). Ook ik probeer af en toe mijn smsen te verwijderen, aangezien mijn gsm zijn capaciteit niet is wat het zou moeten zijn.
06-Dec-06 07:14 Mama:

De sint is gekomen. Wie zoekt die vindt…

Ik heb heel hard mijn best gedaan, maar het uiteindelijk niet gevonden, mijn moeder heeft het me na een 5tal smsen en 2 telefoontjes toch mogen vertellen :-) . Lang leve online banking.

05-Dec-06 20:22 AA+MARIETJE++!:

ok lieverd.keb vdaag e serieus conflict me elvis meegemaakt.pfff man kwas er ni goe van. nu wel interessante les over kansarmoede.x

Marieke geeft les in een concentratieschooltje in Borgerhout. Dat was de rottigste dag in haar jonge carrière.

04-Dec-06 16:36 Buddha:

En alles goed met jou? Mijn dag zit er op. Was best leuk. Nog 2 bekenden tegengekomen op het werk. Wat is de wereld klein. Groetjes

Tim aka Buddha, ondertussen een dikke vriend van me geworden. Over zijn sms heeft hij geblogd, ga gerust eens kijken.

Nu alles gezegd is, rest er niets meer dan andere kandidaten aanduiden. Kijk eens aan, we nemen onszelf de vrijheid de smsen in te gluren van:

Freddy11 , Pironik, Brackeblogde. Bij deze zijn jullie gewaarschuwd.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Varia

3 reacties

  1. Kheb het aangepast Bud :-). Je zat er vroeger toch in als Buddha, maar doordat ik het lastig kreeg met alle bijnamen van iedereen heb ik ze eens netjes geordend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *