( ! ) Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/siteocy60/domains/pieterc.be/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0007359768{main}( ).../index.php:0
20.0009360152require( '/home/siteocy60/domains/pieterc.be/public_html/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
30.0014361144require_once( '/home/siteocy60/domains/pieterc.be/public_html/wp-load.php' ).../wp-blog-header.php:13
40.0046538136require_once( '/home/siteocy60/domains/pieterc.be/public_html/wp-config.php' ).../wp-load.php:40
50.0059539496require_once( '/home/siteocy60/domains/pieterc.be/public_html/wp-settings.php' ).../wp-config.php:26
60.37143153184include_once( '/home/siteocy60/domains/pieterc.be/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/seo-ultimate.php' ).../wp-settings.php:362
Pompen of verzuipen | PieterC

Pompen of verzuipen

Neen, het huis is niet overstroomd, dit postje heeft zelfs niets met water te zien. Mijn oprechte excuses voor deze misleidende titel. Het heeft wel te maken met mijn hele planning nu.

Ik maak het me te druk. Ik loop al de hele dag rond als een stresskonijn. Waarmee houd ik me bezig? Heel wat zaken zoals websites maken, misboekjes en menukaarten maken,… en daarbij hoor ik nog schoolwerk te doen.

Morgen is het 50jarige huwelijksfeest van mijn grootouders, waar ik die misboekjes en menukaarten voor moest maken.
Heel erg leuk, ware het niet dat ik drie kwart van mijn dag eraan gehangen heb.

Vanavond is er een feestje waar ik zeker bij moet zijn, aangezien het over het 200 jarig bestaan van mijn vorige school gaat. Een andere goeie reden kan zijn dat het toegangsticket heeft me 10 euro gekost in voorverkoop.

Bijgevolg heb ik dankzij mijn prachtige planningsskills (ja, dit is zelfsarcasme) niet echt een gaatje meer vrij voor mijn schoolwerk. En dat moet maandagochtend op de schoolserver aanwezig zijn.

Ah. Het wordt gewoon weer van dat goeie oude zondagnachtwerk.

Iemand tips over goeie planningen?
(en kom niet af van: “je kon nu al bezig zijn” aub, mijn hoofd staat er niet echt naar :-) )

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Planning heeft bij mij nog nooit geholpen. Altijd op het laatste moment een adrenalinekick krijgen van een naderende deadline en alles komt goed. Lekker in overdrive werken. Een planning wordt toch enkel maar uitgesteld ;-)

  2. @Bud, thnx, het feestje was best leuk
    @YCF, ik moet zeggen dat ik ook eerder voor dat systeem te vinden ben, alhoewel het nu voor 1 keer niet gemakkelijk ging.
    @Pironik: Maandag was inderdaad in orde. Zondag wel mogen doorwerken tot een groot gat in de nacht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *