Macbook Pro.

Hier heb je een gelukkig iemand. Sinds vrijdag ben ik de gelukkige eigenaar van een Macbook Pro. Dit beestje lag al een tijdje bij mij thuis te wachten, maar wegens het op-kot-zitten werd dit uitgesteld.

Het werd tijd dat ik weer een computer had, ik heb mijn vorige aan Simon (mijn oudere broer) doorgegeven ondertussen al een maand of 2 geleden.

Macbook Pro

Bij het openen van de doos voelde ik me als een kind dat zijn cadeautje van de sint mocht opmaken. En wat voor een cadeautje, dit is er eentje die jaren kan meegaan.

De configuratie:

 

 • 2,16-GHz Intel Core 2 Duo
 • Resolutie van 1440 x 900
 • 1 GB geheugen
 • 120-GB harde schijf1
 • 6x double-layer SuperDrive
 • ATI Mobility Radeon X1600 grafische processor met 128 MB SDRAM

Met nog heel wat andere leuke dingetjes en toeters en bellen en upgrademogelijkheden mag hij er wezen. Nu nog osX wat gewoon worden (Windows enkel nog in Parallels voor de echt onmisbare programma’s). Firefox, vlc, MS office e.d. zijn al geïnstalleerd, nu nog Adobe pakketje.

8 reacties

 1. @YCF: De prijs is +-2000 voor normale gebruikers, als student kan je nog eens 200 euro eraf rekenen…
  Uiteindelijk is het veel geld, maar ik denk niet dat het maar mogelijk is om een zelfde configuratie voor pc zo goedkoop te vinden. Intresse in mac?

 2. Ik heb wel interesse in Mac, maar ik weet er weinig van. Vooral de compatibibitilititeit van programma’s die ik nu heb, doet mij sterk twijfelen.

 3. @Alcyon: Over wat voor programma’s heb je het dan? Uiteindelijk heb ik 1 niet compatibel programma, nl. Rhinoceros 3D. Dat open ik aan volle snelheid door middel van Parallels. (met een gestripte versie van XP)

  @Buddha: Het is dan ook de bedoeling dat het iets langer kan meegaan dan de doorsnee laptop. Ik denk niet dat deze snel als verouderd beschouwd zal worden.

  @Brackeblogt: Ik vrees dat dat niet heel snel zal gebeuren hoor. :-) Welkom trouwens. Uiteindelijk heb je toch al een goeie mac voor dezelfde prijs van een pc?

 4. Inderdaad, het is nu al minstens de 15inch. Ik zou toch geen powerbook meer kopen hoor, met dat alles van software enzo ook als maar meer naar die core 2 duo gemaakt wordt.
  Anders nog eens op ebay gaan zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Macbook Pro

Vriend voor het leven

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *