Licht en vogeltjes

Ik heb een aantal maanden terug een lichtwekker gekocht van Philips. Ik had er veel twijfels bij, maar ben uiteindelijk best tevreden. Vroeger had mijn wekker een irritant “bliepbliep” geluid, en meestal schrok ik wakker vanaf het moment het helse kabaal begon.

Philips lichtwekker

Nu licht mijn wekker op een halfuurtje op tot 300 lux, daglicht. En dan klinken de vogeltjes. Ik vind het echt een leuke manier om op te staan. Deze morgen werd ik wakker om 7uur en een wip omdat het buiten licht werd (en mijn gordijntjes thuis -West-Vlaanderen thuis- veel licht doorlaten), en de vogeltjes luider dan mijn wekker fluiten. En ik voelde me fit. Ik was bijna vergeten hoe de echte vogels klinken (want in Antwerpen word je toch niet zo hard getrakteerd op gefluit).

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *