Handschrift

Vandaag een postje geschreven, zonder klavier, als weerwoord op Pironik. Echt speciaal schrijfgerief gebruik ik niet, gewoon een bic en wat blanco papier. Meestal staan er nog heel wat onbewuste kribbels naast mijn gekrabbel, maar dat lukte niet nu, wetende dat ik de rest van de dag nog moet tekenen.

Baaldag

En u? Heeft u ook zo’n doktersgeschrift?

Doe mee met de conversatie

11 reacties

  1. Je geschrift is toch duidelijk! Zal eens een postje doen van mijn gekrabbel, haha. Korte teksten schrijven gaat nog min of meer, maar zodra ze enige lengte hebben, wordt mijn gekrabbel erger naargelang de lengte van de tekst toeneemt. Amai mijne frak wat ne zin!

  2. @Wim, Buddha, Pironik, als ik sneller schrijf, met minder denken, worden mijn “m”,”n” en “r” identiek dezelfde horizontale streep…

    @Pironik, opgelost wat die spamfilter betreft. Misschien ben ik wel een vriend van je, lol.

  3. Nog nooit problemen gehad om je geschrift te lezen ;-), dus het is best leesbaar (om dat van een man te zijn)!

    Mijn geschrift is er eentje met vele “krullewietjes”, velen zeggen dat het heel mooi is (of tenminste toch mooi oogt). Vreemde idee als je weet dat heel wat mensen mijn krabbels niet goed kunnen lezen…

  4. Vind dat nu niet echt een doktersgeschrift, die dokters op stage kunnen dat veel beter :p… t is goed leesbaar, en ik denk dat ik niet de enige ben die dat vind, als ik dat hier zo lees.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *