Bizidee

Bizidee is een wedstrijd voor de inzender van het beste businessplan. De finalisten (waaronder ikzelf) werden uitgenodigd voor een presentatie op het hoofdbureau van ING in Antwerpen. Ik verwachtte me er aan 4 mensen op rijtje die verveeld zouden luisteren, maar het tegendeel was waar. Ik kwam het lokaaltje binnen… en wat bleek? Het lokaaltje was een lokaal en er zaten 20 belangrijke mensen voor me, allen geboeid te luisteren.
De presentatie verliep heerlijk en de opmerkingen achteraf waren positief. Toch had ik mijn hoop niet te hoog gesteld, want het product die ik presenteerde (een intelligente sportvloer) is natuurlijk minder sexy dan grote wereld- en mensenverbeterende producten.

Toen we verleden week afzakten naar de prijsuitreiking van Bizidee in ING Brussel werd ik als winnaar van de studentencompetitie uitgeroepen, en daar ben ik best trots op. Naast een aantal leuke prijzen heb ik heel wat boeiende mensen leren kennen en mijn presentatieskills kunnen bijwerken. Wat mij betreft is het dus een dikke aanrader. Heb je een goed idee, maak er een businessplan van en doe mee met deze wedstrijd. Naast goeie feedback kan je er nog zoveel meer bij winnen.

Foto’s van het evenement vind je hier.

6 reacties

  1. Proficiat Pieter! Nogmaals toon je dat je beschikt over vele capaciteiten. Heel knap gedaan!
    Veel succes in het leven na de studies.

  2. Pingback: Prijzen Bizidee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *